Psykoterapicentrum


Kontakta oss  |  Psykoterapi  |  Psykoterapeuter  |  Utbildning  |  Tidskriften Psykoterapi  |  Lokalföreningar  |  Sök psykoterapeut

 

Camilla von Below – Anknytning i relationer

Webbinarium för medlemmar 17 november 2022 via Zoom

Torsdag den 17 november kl. 19:30–20:30 intervjuas Camilla von Below om sin nya bok Anknytning i relationer – förstå och förändra dina mönster.

Camilla von Below är fil. dr i psykologi, leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare, och föreläsare. Hon arbetar med psykoterapi vid S:t Lukas och som lektor vid Stockholms universitet, samt undervisar i psykodynamisk psykoterapi vid flera lärosäten.

Tidigare har hon skrivit Anknytning i psykoterapi som riktar sig till kliniskt verksamma.

I Anknytning i relationer – förstå och förändra dina mönster riktar sig Camilla nu till allmänheten. Boken är skriven för den som undrar hur relationer format en och hur man kan göra om man vill förändra sitt sätt att relatera. Den riktar sig även till föräldrar som vill hjälpa sitt barn till en trygg anknytning. Genom att väva ihop forskning, kliniska exempel och reflektioner till berättelser om våra relationer får man god kunskap om anknytningens påverkan på människans relaterande. Boken är värdefull även för kliniker genom den breda och djupa kunskap om anknytningsteori som presenteras på ett nyanserat och lättillgängligt sätt.

Boken har väckt stort intresse i press och media under hösten. Camilla kommer under webbinariet bland annat att dela med sig av tankar om att arbeta anknytningsfokuserat i terapi, men också om att skriva lättillgängligt om komplexa fenomen.

Webbinariet är exklusivt för Psykoterapicentrums medlemmar och är kostnadsfritt.

Anmälan sker via denna länk senast den 15/11, länk för deltagande i webbinariet skickas ut den 16/11.

Varmt välkomna!
Psykoterapicentrums styrelse

PS. Deltagare på seminariet får köpa boken med 25 % rabatt!

En rabattkod delas ut på seminariet! DS.